Kozan Yangın Hayvanlar / Görüntülü Çiftlikte yangın - Son Dakika : Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından.

Kozan Yangın Hayvanlar / Görüntülü Çiftlikte yangın - Son Dakika : Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından.. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan orman yangınında, ahırdaki 30 küçükbaşı telef olan mehmet karacan (64), hayvanlarımı kurtaramadım. Kışlayı içinde yangın çıkaran şüpheli yakalandı: 13 gün önce de denemiş. Adana'nın kozan ilçesinde, ormanlık alanda çıkan yangının sıçradığı evler kullanılamaz hale geldi.

Mehmet karacan da yangın nedeniyle evinden ayrıldı. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor. Adana'nın kozan ilçesinde meydana gelen yangında eyüp küpkaraoğlu'na ait büyükbaş hayvan çiftliğinde çıkan yangında toplam uzun uğraşlar sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Kozan'ın kuyubeli köyündeki ormanlık alanda 23 ağustos günü saat 12.50'de 3 farklı noktada henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Video | kaliforniya'daki angeles ulusal parkı'nda yangın söndürme çalışmaları sürüyor.

Ahırda çıkan yangında 100 küçükbaş hayvan telef oldu
Ahırda çıkan yangında 100 küçükbaş hayvan telef oldu from cdnuploads.aa.com.tr
Kozan'a bağlı kuyubeli mahallesi'nde çıkan yangın, dünden beri hız kesmeden devam ediyor. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri görev yapan adana i̇l jandarma komutanlığı'na bağlı kozan i̇lçe jandarma ekiplerine teşekkür ettiler. Ekiplerin müdahalesinin sürdüğü yangın, kuyubeli ve civar mahallelerdeki evlere sıçradı. Olay sonrası 20 küçükbaş hayvan kurtulurken 100 küçükbaş hayvan ise yanarak telef oldu. Kışlayı içinde yangın çıkaran şüpheli yakalandı: Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor. 13 gün önce de denemiş.

Dün öğle saatlerinde kozan'ın kuyubeyli mahallesi'ndeki ormanlık alanda başlayan yangın kontrol altına evler tahliye edilirken, yangında çok sayıda ev yandı ve çiftliklerdeki hayvanlar telef oldu.

.kozan ilçesinde gerçekleşen orman yangınında, 20 ev zarar gördü, yanan bazı ahırlarda küçük ve büyükbaş hayvanlar öldü. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe. Mehmet karacan da yangın nedeniyle evinden ayrıldı. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor. Kozan belediye başkanı vatandaşlar ile birlikte. 215.003.790 views1 year ago talking tom. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara. Olay sonrası 20 küçükbaş hayvan kurtulurken 100 küçükbaş hayvan ise yanarak telef oldu. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri görev yapan adana i̇l jandarma komutanlığı'na bağlı kozan i̇lçe jandarma ekiplerine teşekkür ettiler. Kozan'a bağlı kuyubeli mahallesi'nde çıkan yangın, dünden beri hız kesmeden devam ediyor. Rüzgarın da etkisiyle yangın kısa sürede geniş alana yayıldı. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor. 13 gün önce de denemiş.

Rüzgarın da etkisiyle yangın kısa sürede geniş alana yayıldı. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri görev yapan adana i̇l jandarma komutanlığı'na bağlı kozan i̇lçe jandarma ekiplerine teşekkür ettiler. Adana'nın kozan ilçesinde 23 ağustos'ta çıkan orman yangını rüzgar nedeniyle hızla yayılınca yakındaki köyler de tahliye edilmişti. Ahırda yangın 100 küçük baş hayvan telef oldu.

Kozan'daki yangında hayvanlarının telef olmasına ağladı ...
Kozan'daki yangında hayvanlarının telef olmasına ağladı ... from foto.haberler.com
Olay sonrası 20 küçükbaş hayvan kurtulurken 100 küçükbaş hayvan ise yanarak telef oldu. Kışlayı içinde yangın çıkaran şüpheli yakalandı: Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri görev yapan adana i̇l jandarma komutanlığı'na bağlı kozan i̇lçe jandarma ekiplerine teşekkür ettiler. Dağlık alandaki yangına müdahale edilemeyince ahırdaki 120 küçükbaş hayvandan 100'ü telef oldu. Kozan'ın kuyubeli köyündeki ormanlık alanda 23 ağustos günü saat 12.50'de 3 farklı noktada henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri görev yapan adana i̇l jandarma komutanlığı'na bağlı kozan i̇lçe jandarma ekiplerine teşekkür ettiler.

Kışlayı içinde yangın çıkaran şüpheli yakalandı:

Kozan belediye başkanı vatandaşlar ile birlikte. Rüzgarın da etkisiyle yangın kısa sürede geniş alana yayıldı. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri. Dün öğle saatlerinde kozan'ın kuyubeyli mahallesi'ndeki ormanlık alanda başlayan yangın kontrol altına evler tahliye edilirken, yangında çok sayıda ev yandı ve çiftliklerdeki hayvanlar telef oldu. Ahırda yangın 100 küçük baş hayvan telef oldu. Kışlayı içinde yangın çıkaran şüpheli yakalandı: Kozan belediye başkanı vatandaşlar ile birlikte. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından. Yangın, biz ayrılmadan köyün içine kadar inmişti. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan orman yangınında, ahırdaki 30 küçükbaşı telef olan mehmet karacan (64), hayvanlarımı kurtaramadım. 26 ağustos 2020 çarşamba 11:27. 13 gün önce de denemiş. Olay sonrası 20 küçükbaş hayvan kurtulurken 100 küçükbaş hayvan ise yanarak telef oldu.

Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri görev yapan adana i̇l jandarma komutanlığı'na bağlı kozan i̇lçe jandarma ekiplerine teşekkür ettiler. Biz de ilçe merkezine gittik. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor. Kozan'ın kuyubeli köyündeki ormanlık alanda 23 ağustos günü saat 12.50'de 3 farklı noktada henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. .kozan ilçesinde gerçekleşen orman yangınında, 20 ev zarar gördü, yanan bazı ahırlarda küçük ve büyükbaş hayvanlar öldü.

Telef olan hayvanları için gözyaşı döktü - Yaşam Haberleri
Telef olan hayvanları için gözyaşı döktü - Yaşam Haberleri from icdn.tgrthaber.com.tr
Adana'nın kozan ilçesinde devam eden orman yangınına ekiplerin havadan müdahalesi tekrar başladı. Yangın, biz ayrılmadan köyün içine kadar inmişti. Ekiplerin müdahalesinin sürdüğü yangın, kuyubeli ve civar mahallelerdeki evlere sıçradı. Kozan belediye başkanı vatandaşlar ile birlikte. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri görev yapan adana i̇l jandarma komutanlığı'na bağlı kozan i̇lçe jandarma ekiplerine teşekkür ettiler. Adana'nın kozan ilçesinde meydana gelen yangında eyüp küpkaraoğlu'na ait büyükbaş hayvan çiftliğinde çıkan yangında toplam uzun uğraşlar sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Ahırda yangın 100 küçük baş hayvan telef oldu. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe.

215.003.790 views1 year ago talking tom.

Kozan'a bağlı henüzçakırı mahallesinde çıkan yangında yüz küçükbaş hayvan telef oldu. Yangın, biz ayrılmadan köyün içine kadar inmişti. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan orman yangınında, ahırdaki 30 küçükbaşı telef olan mehmet karacan (64), hayvanlarımı kurtaramadım. Yangın, kozan'ın merkez mahallesi türkeli'de meydana geldi. Kozan belediye başkanı vatandaşlar ile birlikte. Kozan'ın kuyubeli köyündeki ormanlık alanda 23 ağustos günü saat 12.50'de 3 farklı noktada henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe. 26 ağustos 2020 çarşamba 11:27. Video | kaliforniya'daki angeles ulusal parkı'nda yangın söndürme çalışmaları sürüyor. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara.

Mehmet karacan da yangın nedeniyle evinden ayrıldı kozan yangın. Olay sonrası 20 küçükbaş hayvan kurtulurken 100 küçükbaş hayvan ise yanarak telef oldu.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama